SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Love, min Love

Publicerad 2013-07-31 22:40:41 i Vardagen,

Idag har jag och Love haft egenmystid. Först var vi hos Josefin, spelade Guitar Hero, pappa/morfar kom en stund och vi åt lunch. Sen cyklade vi i regnet till BVC och han väger 19 kilo och är 107 cm lång nu!
Efter drog vi ner på stan, tittade i affärer och fikade. Väldigt mysigt! Love handlade en tuff tröja på hm, den han har på sista bilden (tror han spillde saft på sig med flit bara för att få byta, haha). Mötte upp de andra två på Kronhallen och syskonen var glada att se varandra. ❤
Efter kidsen somnat kollade vi på en så meningslös film att den inte ens får omnämnas, haha.
Imorgon ska vi på äventyr med Andreas, roligt värre!

Spontanbesök

Publicerad 2013-07-30 23:33:24 i Vardagen,


På förmiddag var vi ute och lekte med Sara, Viggo och Arvid. Har inte setts på jätte länge så var väldigt roligt att ses och killarna har saknat varandra! 
Gick hem och fixade lunch åt oss och gjorde absolut ingenting i några timmar innan jag panikstädade som jag kan bäst innan Sophia och Hilly kom. Tomas dök upp senare mitt i göraraggmunkpåstekbordet-görandet. Inte blev det så bra heller. Jo ena sorten men andra smakade skit, helfabrikatet var bäst, haha.

Till efterrätt gjorde Sophia värsta goda sockerchocken. För jaaa, den var asgod och massa daim på. Och jaaa, det var ton av socker i den. Och jaa, barnen blev galen men de somnade nästan direkt efter herrskapet gått hem. 

Älskar dessa spontanbesök, bästa! 
Och snart ses vi igen då min Hilly fyller ett år på lördag! 

Har tillbringat kvällen med att kolla på komedi-serier på femman, roligt roligt. Älskar The Big Bang Theory och Happy Endings. Mike and Molly är inte lika roligt men duger. 
Nu blev klockan massor igen men dagen lär väl komma imorgon vilken tid jag än somnar på.. Imorgon ska Love till bvc på 4 årskontroll (bara aningens sent då han fyllde för två månader sen). Ska bli spännande att se hur lång han är och allt sånt! 

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela