SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Pannbiff

Publicerad 2013-01-31 22:27:24 i Vardagen,


Ni som känner mig vet att jag aldrig lagar mat. Jag värmer saker eller steker typ färdiga köttbullar och fiskpinnar, det är min nivå.
Och jag vet att jag inte får fota mat men var tvungen idag. Jag har nämligen på egen hand köpt färs (bara det gör mig nervös annars), gjort egna pannbiffar och har därmed för första gången använta köttfärs på egen hand.

Wohoo, otroligt inte sant?
Rickard är inte hemma så var tvungen att laga mat och blev redan i affären sugen på att göra egna biffar och handlade lök till det för lite koll på vad det var i hade jag i alla fall. Otroligt nog kände jag fortfarande för att göra det när vi kom hem från dagens utflykt till ett par kompisar. Barnen var snälla och lugna så jag fick pyssla själv i köket.

Det var riktigt roligt, blev jätte gott och barnen åt båda två vilket inte händer alltför ofta!
Vet att detta är världens töntigaste inlägg och att jag vid 25 års ålder borde ha lagat massa mat och man borde i alla fall gjort typ egna köttbullar eller köttfärs men nä. Jag flyttade direkt hemifrån ihop med Rickard och han har alltid lagat all mat, jag har aldrig varit intresserad och har inte han varit hemma har jag typ inte ätit något och till barnens luncher och så gör jag det lätt för mig med omelett eller steka typ fiskpinnar.

Hoppas intresset håller i sig för vill verkligen kunna laga mat, vill tycka det är roligt!
Är stolt över mig själv för att jag gjorde pannbiffar även fast jag borde tycka är pinsamt att erkänna att man aldrig gjort det förr men vafan, orka för att låta som en tonåring.. Hahaha.

//Johanna

Staffli

Publicerad 2013-01-30 20:53:02 i Vardagen,


Pappa och syster var på Ikea i måndags och köpte ett staffli till kidsen, jätte kul! 
Dom började genast måla massor och Love ville skriva sitt namn. Eller vi ville att han skulle göra det men han var väldigt med på den ideen. Det stora runda han håller på att göra är ett o, ett jätte stort o. O är den enba bokstäven han med lätthet gör vilket inte är så konstigt, dom andra är lite knepigare där det är raka sträck och vinklar. 
Men övning ger färdighet, han har aldrig varit direkt intresserad för men nu när det dom har ett staffli är det lättare att ställa sig och måla när man vill!

Annars har han kommit in i en ny bilar perid och det är mest Blixten som gäller, pust.. Hoppas det blir en kort period för orkar inte med massa mer Blixten.. Haha.

Imorgon är jag och barnen lediga, sååå jävla skönt efter att ha jobbat massa övertid och extra i tre dagar nu! Rickard är i Skövde så jag och barnen härjar fritt i två dagar nu, hihi.

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela