SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Gott nytt år!

Publicerad 2013-12-31 22:48:40 i Vardagen,

Här har ni kvällens förrätt och huvudrätt, efterrätten glömde jag fota! Vi är ett stort gäng med tretton vuxna och fyra barn, väldigt trevligt!

Mer om det senare, så länge önskar jag er alla ett gott nytt år så hörs vi nästa år! Kärlek till er alla. ❤

Gnäll

Publicerad 2013-12-29 22:58:31 i Vardagen,


I brist på någon rolig bild att blogga fick det bli en jag hade i datorn på en av mina älskling, Thor.

Här blir det inte mycket skrivet, har varit hemma från jobbet och sjuk i fyra dagar så det har inte hänt något sådär jätte mycket fascinerande. Natten till juldagen vaknade jag av att ena ögat var helt kladdig och sen var det kört. Natten efter kom det till andra ögat och satan så drygt det har varit. De har varit helt röda, svullna, blir bättre och sen sämre igen, vätskat sig massor och gjorde satans ont. Måste varit en helvetisk ögoninflammation! Är fortfarande röd i ögonen och runtomkring, huden runt ögonen har liksom torkat ut och flagar nästan och ser helt rynkig ut och ögonen är nu nästan torra. Har ögondroppar som hjälper föga.
Lägg till förkylning med extrem trötthet, tunghet och täppt i näsan med näsblod lite då och då på det så har ni det gnälliga läget som råder här. 

Har iaf hållt mig vaken hela dagen med ren viljestyrka, gick upp sent men hade lätt kunna gått och lagt mig efter frukosten.. Men satte mig på golvet och byggde lego med Love, satte mig sen i soffan och myste med barnen, tog mig ut med familjen och lekte på Träffen i solskenet. Att jag höll mig vaken efter det är fan ett mirakel men har lyckats tvätta och hänga en maskin med tvätt (Rickard har visserligen tvättas i tvättstugan så helcoolt var väl inte det jag gjorde.. haha), plockat lite och så.

Är grymt trött nu, tittar på Hälsoresan (den är skit men vafan, har sett de andra) men ska lägga mig strax. Imorgon blir en till laddabatterierna-dag som innehåller städning inför nyår då det kommer en jäkla massa folk hit så måste pigga på mig tills dess.

Nu har jag gnällt färdigt, får se om det blir lite bilder och ett mer glatt inlägg imorgon, haha.

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela