SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Poff

Publicerad 2013-04-29 19:55:30 i Vardagen,

Bild på mig och Jennie från BBCmammas i lördags.

Återkommer när min djävulska träningsvärk gått över och min besatthet av Vampire Diaries blivit lindrigare. Går under jorden tills dess, känner ett behov av att göra det. Orkar för stunden inte hänga med i livets hetsiga tempo utan drömmer mig bort i en annan värld för en stund.
Hoppas på att återkomma med ny energi att ta tag i allt runtomkring som antagligen finns kvar när jag kliver ur min bubbla igen.

//Johanna

Snyggast i stan

Publicerad 2013-04-28 23:15:19 i Vardagen,


Har sådan satans träningsvärk så det fan inte är sant. Vidrigt. Kanske lite, lite skönt men mest vidrigt. 
Överlevde dagen i alla fall även om det antagligen är värre imorgon, kul. Haha!

Var ute med barnen en stund men Love ramlade med cykeln på allt jävla grus som ligger kvar överallt och blev ledsen och det var kallt som fan. Mycket svordomar men seriöst, det är 27 april och man vill ha tjockjacka och vantar. Vantar.. Det är sjukt, jäkla väder!

Freja var snyggaste ungen i stan idag, så kul att hon passar ännu bättre i Loves urvuxna kläder än han själv gjorde. Nästan i alla fall, haha! 
På tal om kläder var jag på barnbasar idag med mamma, jag köpte en tröja till Freja och spel och böcker till kidsen. Mamma ville gå själv då hon påstår att jag är negativ och petig när det gäller kläder.. Förstår inte vad hon menar, haha. Men hon köpte i alla fall massa fina kläder till Frejsan, mest rosa. 

Den tröjan köpte jag till henne, lite kul att hon valde den istället för alla rosa. Mammas tjej det, haha!

Det har tagit mig typ en timme att skriva detta inlägg, Vampire Diaries tar över mitt liiiiiv. Men omg så BRA det är! B E R O E N D E!

//Johanna

Bästa

Publicerad 2013-04-27 19:31:28 i Vardagen,

Det bästa att vara borta en hel dag är att man får komma hem till dessa gullungar. ❤

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela