SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Jaa äntligen

Publicerad 2012-05-31 23:01:17 i Vardagen,

Sista uppgiften inskickad, slutbedömningen avklarad och bara en dag kvar på praktiken.
Imorgon kväll ska firas att jag överlevt denna termin och sen har sommarlov till 27 augusti då jag ska plugga "på riktigt" med barnen på dagis! 

Efter imorgon ska jag blogga lite mer, har inte orkat eller hunnit men har ju en del jag vill skriva om så snart kan jag sitta i lugn och ro med min kära blogg. Vill göra en ny design med, helst på ett sätt som jag inte kan men får se om jag orkar lägga ner så mycket energi och lära mig eller om jag kör på den stilen jag har nu.

//Johanna

Norrköping

Publicerad 2012-05-30 22:52:37 i Vardagen,

Idag tog en ett dagsäventyr till Norrköping, redan 8,15 åkte vi bussen ner mot busstationen och sen vidare till centralstationen. Love var riktigt nöjd med först två bussar och sen tåg och resan gick jätte bra! Väl framme gick vi först i affären men Love var riktigt tråkig så vi åt först, gick en kort sväng till för att sen gå och kolla på mumin-utställning. Det var inte så fascinerade men Love var nöjd plus att han fick några leksakersfigurer som han gick och bar på sen och nu sover med så det var lyckat!

Gick en sväng till i affärer innan vi köpte fika och gick till Vasaparken för fika, vila fötterna en stund och lek. Freja fick komma ur vagnen och Love lekte och tyckte det var roligt. Om ni är i Norrköping, gå dit! Nära centrum och stora gräsytor och massa saker att göra och leka med/på! 

Var väl där någon timme innan vi gick tillbaka mot centrum, gick igenom några butiker innan vi vandrade neråt mot tåget hem igen. 18,37 gick det så blev sent hem! Var hemma på stationen typ halv åtta och då det inte gick någon buss hem förrän en halvtimme senare så gick vi hem! Så trötta barn och fick roa Love så han inte nickade till. Men båda fick ny energi hemma och speciellt Freja tyckte det var skönt att komma hem, hon har suttit så snällt i vagnen hela tiden utan att gnälla. Nappen har hon haft nästan hela tiden, hon tyckte väl det var bäst att passa på att sitta still och snutta på den för den får hon aldrig annars ha, hehe. 

Köpte dom finaste sandalerna åt Freja ever, älskar dom! Bäst för henne att hon inte har sönder dom för mycket.. Haha. Love fick nya foppa tofflor med hundansikte på, dom ville han ha på sig direkt och de syns llite på rutchkanebilden.
Han fick mest saker, flera leksaker och mest kläder. Freja gick ett par leggings, en klänning, två diadem för att hålla luggen borta och en leksak som jag redan hatar för den låter så mycket, haha. 
Rickard köpte nya skor, skjorta, linnen och byxor. Jag köpte ett linne och en tröja.. Blä, borde ha köpt mer till mig men fick liksom inte ro till det när vagnen skulle med och Love sprang runt och fånade sig hela tiden. Ett helsike att hålla koll på en vild treåring när man själv vill kolla på saker! 

Men är nöjd med dagen även om vi nog ordnar barnvakt nästa gång vi åkter med mål att shoppa. ;)
Finns det något annat roligt att göra i Norrköping med barn? Någon man borde göra när man är där? Åker gärna dit igen, älskar staden och vi har flera gånger funderat på att flytta dit..

//Johanna

Frejas hörna

Publicerad 2012-05-29 22:59:45 i ♥ Freja ♥,Jag är fortfarande mest trött så under tiden får ni titta på hur Frejas egna hörna blev, så himla mysigt och Freja verkar gilla det! 

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela