SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Vad som hände igår

Publicerad 2012-04-30 22:38:05 i Vardagen,
Igår var vi först ute och lekte i det sköna vädret, när vi kom in somnade båda barnen och sov någon timme. Sen åt vi och klädde på oss igen för att gå till Eveliten och Embla. Sen vi var hos dom senast har dom flyttat och Love frågade typ en miljon gånger om det där var Emblas hus och pekade, haha.

Barnen lekte och klockan hann bli en del, Freja somnade som en stock i vagnen hem och Love studsade runt och pratade om allt möjligt. Vid gripsholmsparken så var han såklart tvungen att leka med precis allt trots att klockan var bortåt halv nio på kvällen.. Fontänen var extra rolig och ni som känner oss vet att han klev rätt ut i den i höstas så lite nervös blir jag allt.. Men denna gång toppade han bara toppen på skon i vattnet.. 

Hem kom vi men tog en timme och klockan var typ nio på kvällen, tur att det inte händer varje dag. ;) 
Love sa precis innan vi kom hem "jag flyser, vi kan titta på film och gosa mamma", men åh sötunge! Klart vi gosade en stund men film blev det inte utan en godnattsaga och sova. Eller nu skojade jag, han vill att man sjunger ur hans sångbok han fick på sin namngivning så vi sjunger en massa låtar vilket faktiskt är jätte roligt. Sen sover han sött, finaste killen!

Imorgon ska vi på kalas till denna fina tjej, tänk att min älskade lilla guddotter redan fyller fyra år. Att det var fyra år sen jag träffade henne första gången, tiden går alldeles för fort!

Ingen träning blev det heller, lata mig. Fy. Sur jag blir men fastnade här och ja, har egentligen ingen bra ursäkt mer än att jag är skit trött. Ska duscha och lägga mig nu!

//Johanna

25årsfest

Publicerad 2012-04-30 22:06:46 i Vardagen,I lördags var jag ute på landet för att fira att min äldsta vän fyllt 25, ja äldsta sätt till hur länge vi känt varandra. Vi har känt varandra i 21 år och visst har vi haft uppehåll i något år här och där då vi inte haft någon kontakt men vi har alltid kunde tagit upp tråden där vi tappade den utan problem.

Vi har alltid levt olika liv och gör det nu med, hon jobbar, festar och har ett stort bilintresse och jag lever familjeliv och hatar bilar och festar inte. 
Hon hoppade av gymnasiet härnere och flyttade upp till släktingar i Uppsala medans jag var kvar här och tog studenten två år innan henne. Men hon var med på min student och jag åkte upp för hennes. Vi har liksom alltid hållit ihop och kommer nog alltid göra det, hon är en av dom märkligaste och coolaste människorna jag känner och tycker om henne så jäkla mycket, bästa Maria! 

Hade hur trevligt som helst trots att hennes vänner inte är några jag direkt känner men hittade en mammaledig tjej som var så trevlig och flera andra med det. Massa god mat där Maria fixat allt själv, bakat och haft sig! Drack lite gjorde jag, pinsamt att på ett glas (äckligt) vin och en smirnoff så jag var smått onykter... Haha.
Men har inte druckit sedan oktober 2010 så kan väl vara därför.. Men ändå, pinsamt! 

Kom hem 01,20 men var ändå uppe och fixade välling åt Freja när hon vaknade vid tre-tiden. Men fick sovmorgon och hade gärna sovit längre än till tio.. Men var som tur var inte bakis för det hade varit så pinsamt att jag aldrig druckit igen, haha. 

Jag fyller 25 i augusti och då ni, då det det festas! Kan bli roligt då jag tänker bjuda hela min brokiga samling vänner, alla mina fina tjejer som jag tycker så jäkla mycket om. 
Och mamma, bokar dig som barnvakt redan nu. ;) 

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela