SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Finaste syskonparen

Publicerad 2011-09-30 21:09:28 i Vardagen,Bästa storasyskonen!
(Kolla Signes blick, först är hon stålande glad och sen ser hon ut som att Love sagt fulaste ordet i världen, hahaha.)


Inte lätt att få alla barn bra på bild samtidigt, nästintill omöjligt. Men ack så fina alla sex är!


Finaste småsyskonen!

På förmiddagen var vi på öppna förskolan på Nico tillsammans med bästa Emma och Amanda med deras barn. Så skönt att få prata och leka! 
Vid fikastunden satt dom tre stora barnen vid ett bord och dom tre små barnen i varsin babysitter, så himla charmigt! Vi mammor var såklart snabba på att ta en himla massa bilder, haha.

Tack för idag tjejer! 

//Johanna

Glada och nöjda barn

Publicerad 2011-09-29 21:37:28 i Vardagen,


En mysig bild från en nattamning när Freja var några få veckor.

Har varit en ganska värdelös dag idag, har städat och plockat men det syns inte alls. Suck. 
Love vaknade 5,20 och var så strålande humör och har fortsatt vara det hela dagen, han hoppade jämnfota in på dagis och var jätte glad över att hans favoritkompisar var där.
Lika strålande glad var han när jag hämtade honom och har som sagt varit hela dagen men även fast han varit jätte glad (och inte haft napp på hela dagen eller ens tjatat om det, ovanligt!) så har han varit aningens jobbig. Han har gjort så många hyss att jag inte ens kommer ihåg alla längre och inte lyssnat alls. Tur att han är förbannat söt!

Freja har varit en mönsterbebis idag, hon äter inte lika ofta längre och tack gode gud för det! Har nämligen ett stort sår på sidan av vårtan som gör så inihelvete ont. Ammar mest på andra bröstet för tillfället och har snäcka full med mjölk på det onda. Håll tummarna för att det läker för såhär tänker jag inte ha det, vill inte sitta och grina varje gång det är matningsdags..

Nej men det jag skulle skriva var att Freja är mycket nöjdare mellan måltiderna numera, hon vaknar inte och är hungrig utan ligger och jollrar, skrattar eller bara ligger och är nöjd. Hon låg vaken och nöjd helt själv medans jag var inne och la Love, när hon såg mig igen sprack hela ansiktet upp i ett stort leende, åh vad mitt hjärta smälte.
Hon är verkligen min lilla ögonsten. <3

//Johanna

Höstfärger

Publicerad 2011-09-28 21:30:45 i Vardagen,Några bilder tagna utanför vår port, vackra höstfärger!

Efter vår långpromenad då hann jag på en timme amma, duscha och äta. Och bara amningen tog nästan en halvtimme.. Man hinner mer än man tror ibland!
Hämtade Love som inte riktigt ville gå hem från dagis och när jag väl fick klä på honom så gick vi ner till öppna på Nico och lekte. Trevligt! 

Kvällen blev väl inte så värst rolig, båda barnen var så dåligt humör. Love skrek, skrek och skrek.. Slutade med att jag tröttnade så han fick välling i sängen och sova innan kl sju, orkade inte med en hysteriskt vrålande unge. Räckte med att Freja inte alls var på humör och ville äta hur mycket som helst innan hon somnade, sen sov hon halvdåligt väldigt länge innan hon somnade ordentligt. 

Kan vara så att jag somnade till i soffan med med henne i famnen.. Men bara kanske. ;) 
Ska småpyssla lite med grejer på datorn och sen lägga mig!

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela