SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Badbebisar

Publicerad 2011-10-31 22:45:57 i ♥ Syskonen ♥,

Inte direkt lika. Ska dock tilläggas att det är olika kameror och jag antagligen har blixten på när jag tog bilerna på Love och utan blixt nu med Freja. Men tycker ändå att dom ser väldigt olika ut, dom är syskonlika men inte mer! 

//Johanna

Sista oktober

Publicerad 2011-10-31 22:38:34 i Vardagen,


Vi började dagen med att gå till öppna på Nico och leka. Freja var som vanligt bästa bebisen och bara lugnt hängde med. Love lekte med lera, målade, pysslade, byggde tågbana, fikade och åt massa och mycket mer. På bilden åker han kana med Lilja!
När vi kom ner dit man ställer vagnar sa han "kuuul". Det är så roligt att kunna gå iväg och göra saker som Love uppskattar och tycker är roligt. Nu har vi varit där så mycket att han känner igen sig väl och kan göra saker utan mig även om han fortfarande vill ha mig nära och se mig hela tiden. 

Veronica och Freja. ♥

Det var dags att gå hem och Veronica som höll i Freja gick iväg och Love blev så himla ledsen. Han trodde att hon gick hem med Freja och började snyfta "Feeeja". Hihi sötnosen, han tog mig i handen och sprang efter dom och när han inte såg Veronica och Freja bland alla folk i hallen så blev han ännu mer ledsen. Vilken tur att dom stod i andra änden och hon inte alls hade rymt med Freja. ;) 

Vi var en sväng nere på H&M och hittade denna, hihi.

Efter att ha varit vaken i 2,5 timme med fullt med stojande barn runtom så sov Freja i nästan tre timmar, gullungen!

Vi var även inne på Bokia och Love hittade ett litet hus med massa leksaker. När vi kom in i affären så stannade Love och och sa woooow. Han har helt hänförd över alla böcker och sprang runt och var så lycklig. Blir nog till att gå till biblioteket någon dag snart! 

Var tvungen att gå till Stadshuset för att byta blöja på den unga herrn och då tyckte han såklart att vi skulle gå till stora salen och kika på alla spännande saker där. Sen satte han fart ut igen, snabb som attans är han och han lyckas locka fram leende i dom flesta när han springer glatt förbi. Jäkla rackarunge. ♥

Freja har massa konstiga utslag, röda, något upphöjda och torra. Vad kan det vara? Är det något jag ätit? 
Avskyr utslag för jag har noll koll och ingen aning om hur jag bör göra, smörja med och så.

Efter bus med pappa Rickard, middag och jag dammsög så gick Rickard och la sig (jobbar en natt till) och jag tappade upp bad till barnen. Här är tre suddiga bilder på mina finingar!

Sötnosen, mammas lilla hjärta! 

Äsch blev inte samma sak här men i större format har hon världes intensivaste ögon på denna bild!

Love vill verkligen inte vara med på bild längre, han vänder sig bort och vägrar kolla in i kameran.
Imorgon ska han till dagis efter att ha varit ledig fem dagar i streck, han längtar! Frågade igår vad han ville göra på dagen och då sa han dagis eller "taatiss" som han säger, haha. 

Nej nu är det läggdags, jag är så trött. Ska krypa ner och gosa in mig med Freja. ♥

Åh höll nästan på att glömma, Love kissade på pottan nu ikväll med innan han skulle bada. Stora duktiga killen!

//Johanna

Lång dag

Publicerad 2011-10-30 22:29:05 i Vardagen,

Har varit på vift hela dagen idag. Vi började med att gå till mamma där syster Josefin var. Lämna en storgråtandes Love där medans jag, Freja och mamma gick till barnbasar. Han lugnade ner sig ganska omgående efter vi gått men mitt hjärta krossas lite varje gång han är så ledsen och jag inte kan trösta honom.

Hittade en del på basaren men tyckte inte den var så jätte bra. Köpte massa böcker till Love och nästan inga klädesplagg alls men är nöjd ändå! 

Jisses vad omotiverad jag är att blogga så struntar i detta nu. Vi var i alla fall hos Eveliten och Embla på eftermiddagen och kom hem trötta och nöjda över dagen kl 19!//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela