SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Fegis i lekparken

Publicerad 2011-05-31 22:37:01 i Vardagen,

Var uppe rätt skapligt imorse, Love kom in kl 6 med händerna fulla med nappar och bilar och var så riktigt lekhumör. Suck sa en trött mamma och halvsov medans barnet körde bilar på henne, haha.

När vi ätit frukost, fixat med disken och allt sånt klädde vi på oss och tog cykeln till Veronica och Lilja. Vi var ute i deras lekpark hela förmiddagen, deras grannar var också med. Love är en liten fegis och satt hela tiden vid min sida, inte alls missnöjd eller så men han vågade inte leka med tjejerna eller ens gå ner på backen. Fåntratt är vad han är! Men jag älskar honom ändå (såklart)!


Veronica slängde ihop en omelett som barnen åt ute, gott tyckte dom!

Lilja!

Gissa hur jag satt i förhållande till solen? 
Haha ser verkligen skit fånigt ut, måste sitta åt andra hållet imorgon!

Blev galet trött när vi kom hem efter många timmar ute, Love somnade nästan direkt och jag åt lite primitiv lunch och satte mig i soffan sen. Somnade nästan direkt med datorn i knät, halvsittandes.. 
Tog det lugnt hela eftermiddagen sen, ingen av oss orkade göra något.

Nu har klockan rusat iväg som alltid och jag måste försöka skynda ikapp.
Ska till bm imorgon, wohoo. Ska bli roligt att höra på de små hjärtslagen och kolla så att allt är bra!

//Johanna

Inte alla gånger man känner sig snygg som ...

Publicerad 2011-05-31 08:51:22 i Vardagen,

dsc00595 (MMS)

Inte alla gånger man känner sig snygg som höggravid! Var på stan med Rickard igår och han övertalade mig att köpa nya byxor, köpte även nya stödstrumpor, bh, linne och tshirt vilken känns så bra. Inte varje dag jag köper nya kläder! (Bilden blev inte den bästa då man egentligen inte ser ett skit men mobilkameran kan inte bättre inomhus).

Gårdagens dubbelfirande

Publicerad 2011-05-30 23:16:13 i Släkten,
Igår firade vi Love som fyllde 2 i fredags och Leo som fyllde 11 i torsdags. Vi var allihopa i kolonistugan och det var galet som alltid, Rickard och min pappa byggde grill vilket tog en jäkla tid men till slut blev det klart för att grilla spett, gott!
Love fick ett picnicbord (tror jag det heter) och en skottkärra så mamma och storasyster satte ihop dom. Barnen sprang mest runt och Love satt inte still många minuter. Flög drake gjorde vi med, eller Rickard rättare sagt.

Vi kom hem rätt sent och efter en liten paus i soffan duschade Love i säkert tre kvart, på bilden badar han ankorna (och en bil) i sin uppochner vända pall, haha.

Tack alla för en härlig dag!

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela