SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Stort paket till Love

Publicerad 2011-02-28 22:21:08 i Vardagen,


Hämtade ett stoooort paket till Love idag...

... Han ville såklart öppna direkt och vi med!

Det var en dockvagn och en docka! Det var det jag klickade hem häromdagen!

Love var helnöjd och gick runt med vagnen med dockan i hela kvällen sen. 

Eller ja inte rikigt hela kvällen då Rickard råkade säga fåret Shaun och Love började nästan hoppa av glädje och sprang runt i lägenheten och skrek bääää, bääää i ren eufori. Så det var bara att sätta på lite SVT Play och Love satt såhär helt fastnaglad i säkert en halvtimme, jisses.. Haha.
Vissa ord bör man undvika om man inte vill ha en omedelbar effekt, som bada eller duscha, fåret Shaun och glass.. :P

Dockvagnen är beställd från Dodde.se, ville egentligen ha en grön vagn men ägarinnan (heter det så?) ringde upp dagen efter och sa att den var slut och tyvärr slut hos leverantören med. Dom hade slutat tillverka den färgen, så tråkigt. Så fick bli en blå för rosa vagn tyckte jag inte Love skulle ha! 
Jätte fin är den och är super nöjd, nu kan Love dra dockvagnen när Lillbebis kommer sen. :D 

Tack farmor! :D 

//Johanna

Kusinkärlek

Publicerad 2011-02-27 22:41:06 i ♥ Love ♥,

Igår var storasyster Jessica och hennes dotter Moa här på besök. Jessica var snäll och hjälpte till och plockade undan massa skit som vi fick fram när vi bytte rum.
Under tiden lekte Moa med Love;


Behöver jag säga att Love njöt av uppmärksamheten?

Moa drog runt länge på Love och pysslade om honom och han var så nöjd, så nöjd.
Kusinkärlek!

När Love fick höra att Moa skulle komma ropade han Ooa länge innan hon kom och så fort han ser en bild på henne säger han Ooa. Sötnos!
Hans andra kusin Leo har ett lite svårare namn att säga men igår morse så sa han faktiskt Leo med när han såg honom på bild. :D

//Johanna

Städning i Råby

Publicerad 2011-02-27 22:14:02 i Vardagen,

Min kära far har nu flyttat ifrån huset i Råby där jag med bodde när jag var mindre. Jag och lillasyster hjälpte honom att städa idag. Gick bra men var lite jobbigt men att röra på sig ska tydligen vara nyttigt! 


Josefin lekte med mitt hår i bilen, ser ut som att jag har en väldigt konstig hårfärg. Det är min egen naturliga färg ska tilläggas. :)

I detta rum bodde jag i sju år, jag står i dörröppningen och tar kort så stort är det inte! Färgen har jag valt själv och hjälpt till och målat, skulle nog inte valt samma färg idag direkt.. Haha. 

Trött Johanna som inte riktigt orkar vara med på bild men badrumsskåpet gjorde jag rent snyggt. :P

Lite ny energi! Eller inte direkt men gott som fan är det! 

Happy sister.

Känns lite konstigt att säga hej då till huset där man bott i i så många år. Fast samtidigt bra, vet att pappas nya hus kommer bli kanon, det ligger vid en stor bondgård och bara längtar till att få visa Love alla ladugårdar med kor, kalvar och tjurar. 


Fast visst kommer man sakna "våran" badplatsen i Råby, jag och Josefin har spenderat många, många timmar där. Badandes, solandes och allmänt slappandes. 
På bilden är Ninja, vår hund som vi tyvärr var tvungen att ta bort i augusti förra året. Hon älskade att bada, var det bästa hon visste. Saknar henne när jag tittar på bilder hon var med på även om jag vet att det var bäst för alla.

Det slog mig när jag stod och tittade mot huset när vi skulle åka hem att jag inte trodde när jag följde med mamma in till stan när mina föräldrar separerade att jag fem år senare skulle stå och titta på huset med mitt andra barn i magen och en underbar son hemma (och sambo). Livet har verkligen oförutsedda, mitt fall underbara, vändningar. <3

Ännu ett rörigt inlägg från mig men det bjuder jag på. Har en katt i famnen och kollar på Wallander på tv så det är inte så lätt att koncentrera sig på att blogga och skriva vettigt, haha.

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela