SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Fyverkerier och Gott Nytt År

Publicerad 2011-12-31 23:25:21 i Vardagen,
Love hann se lite fyverkerier innan han somnade och jag gick några skapligt bilder trots vanlig digitalkamera, är lite mysigt att gå hem med sovandes barn i vagnen medan det smäller här och där.

Tänk att det är nytt år igen, inte klokt vad tiden gått!

//Johanna

Nyårskvällen

Publicerad 2011-12-31 23:13:02 i Vardagen,


Sitter på bussen på väg till det årliga nyårsfirandet hos Emil, Love var så trött redan från start efter att ha vaknat innan sex imorse och inte sovit middag men även om det inte syns på bilden så var han riktigt glad över att åka buss!

Emil hade ingen elvisp utan har en visp till borren, manligt!


Love och Alice som är 1,3 år fann varandra direkt, busade och lekte hela tiden. Love har valt sin tröja själv och var så stolt över den och Alice var så söt, fina barn.

Love hängde på värden och kocken Emils ben.

Jonas var klantig och spillde ut öl på halva bordet. Innan hade han spillt ut öl på Love, jäkla drällande på honom.. Haha.

Alice och hennes goa föräldrar!

Pappa Rickard med två trötta barn precis innan vi gick hem vid nio-tiden.

Och så maten;

Förrätten var avokado-bakelse, torkad parmensanskinka (tror jag, dålig koll men lyssnade inte helt ordentligt då jag hade två barn i knät) och musslor med ost på. Har aldrig ätit musslor förr men oj vad gott det var, åt upp alla!

Huvudrätt var som alltid kalkon som är en gammal tradition, till det var det pressad potatis och whiskeysås.

Efterrätt var bananer i ugn med choklad och grädde, farligt gott!

Gick hem vid nio-tiden då barnen var sååå trötta, Love hann se lite fyverkerier innan han somnade som en stock. Han var inte glad när vi kom hem och vaknade när jag bar upp honom, grät en stund men somnade om sen. Freja somnade med om rätt snabbt, dock efter en hemsk hostattack men lite mat på det så somnade hon sött och sover än.


Godis äts ju, såklart.. Haha. Dock inte alls lika mycket kvar nu som det var när jag tog bilden. ;)

Rickard stannade kvar så får se när han kommer hem, snart antar jag. 

//Johanna

Årets sista dag

Publicerad 2011-12-31 15:12:27 i Vardagen,Sista dagen på året och vi har lite soffhäng, Freja sover och Love vilar kramandes på Lilla Gubben och tittar på Björnbröder. 
Snart ska vi göra oss oss klara, packa skötväskan, klä på finare kläder och gå till Emil på nyårsmiddag med kalkon som vi gör varje nyår! Ska bli trevligt att träffa alla, de flesta har jag inte ens sett i år. 

2011 har varit ett underbart år, en sammanfattning kommer senare!

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela