SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

3,5

Publicerad 2010-09-30 22:38:47 i Kärlek ♥,

Grattis till oss som har stått ut med varandra i 3,5 år idag! 


En av dom första bilderna på oss, den här tog Eveliten!

Min stora kärlek!

//Johanna

En till blahablähä dag

Publicerad 2010-09-30 22:22:09 i Vardagen,

Jaha då var ytterligare en dag över, natten var inte alls rolig. Love vaknade hur många gånger som helst och var ledsen, han ville sen inte sova på dagen heller utan sov bara 25 min så han var inte alls pigg idag. Han hade feber nu ikväll, 39,1 som högst och vi är rätt säkra på att det är medicinen han fick igår, Antihistaminet, som gör det. Det står att bland dom vanligaste biverkningarna för barn under 2 år är just feber och sömnsvårigheter. 
Så vi får hoppas att han sover bättre inatt, även om han redan vaknar två gånger..

Själv har jag jobbat till 14, måste säga att det var ett underbart väder ute idag! Solen sken och dom fåglar som är kvar kvittrade. 
Annars har jag inte gjort så mycket idag, känner mig inte på topp. Är trött och slut, skulle behöva sova ikapp en jäkla massa timmar. Ska lägga mig nu och försöka ta igen någon, även om jag är för trött för att orka ta mig till badrummet, hehe.

Hoppas att Love mår bra imorgon så vi kan gå till mamma och kolla hur hennes lägenhet ser ut efter stambytet. Jag MÅSTE plugga imorgon, får göra det när Love sover middag om han nu behagar göra det imorgon.


En urkass bild på min fina navelpiercing jag en gång hade, på den tiden man var ung och smal. Saknar den faktiskt lite, nu är bara deg-magen kvar..!
Tog ut den innan jag blev gravid, såret blev infekterat av någon anledning och växte igen på bara någon dag. Tyckte inte det var någon större ide att göra om den då jag visste att jag ville ha barn inom en då snar framtid.

En gång i tiden, snart 3,5 år sedan, såg man ju faktiskt ut såhär. Det var tider det.. :)

Ska ladda in ny bilder i kameran, snart.

//Johanna

Mycket idag

Publicerad 2010-09-29 23:15:52 i Vardagen,

Dagen började inte förs kl 8 idag! Ni läste rätt, 8! Love vaknade 5,40 och låg i vår säng och gosa och sen en halvtimme senare somnade han om och sov till kl 8. Vilket kanske inte var bästa morgonen då han skulle till dagis kl 9 och jag åka till Ikea, stressigt blev det.

Lämnade Love på dagis och åkte sedan till Ikea på Kungens Kurva för andra gången på en vecka. Roligt var det och kom ut med mest grejer trots att jag nyss var där.. Hahah. Men nu har vi typ allt vi behöver, Love rum är så gott som klart och det känns underbart!

När jag kom hem gick vi nästan direkt till vc, skulle visa upp Loves utslag som blivit jätte mycket värre senaste dagarna. Läkaren kunde dock inte säga vad det var, men hon skrev ut antihistamin som han ska ta nu så att det inte blir värre. Hoppas det går över fort för just nu ser det inte roligt ut och det har spridit sig massa!

Fick ju såklart vänta tills vi fick komma in till läkaren så vi var klara 15,55 ungefär och jag började jobba 16. Stress, stress och cyklade som en dåre men kom fram i tid faktiskt. Kvällen har varit lugn förutom att jag har insett min avskyr för rökare. Har ikväll varit inne hos två som röker inne och fy fan så otroligt äckligt det är! Så vidrigt, efter tre besök på sammanlagt 60 min så stank mina kläder något fruktansvärt, fick huvudvärk och kände mig så äcklig. Kastade av mig kläderna när jag kom hem och hoppade in i duschen.
Stinker ute i trapphuset tom, sanslöst snuskigt. 
Nej cigaretter går fet bort!


Min cykelkorg.

Hmm Love ligger och pratar inne hos sig, bäst för honom att han somnar om..

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela