SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Mobilberoende..

Publicerad 2010-10-31 23:08:34 i Vardagen,

Jag pratar i telefon ca 14 timmar per månad och messar runt 800 meddelande per månad, inte klokt. Undrar hur jag har tid att prata så mycket? Inte konstigt att Love härmar mig.. Hahaha.
Min mobil är halva mitt liv, inte riktigt men känner mej så naken utan den. Men jag använder den enbart till att ringa och messa, inga andra funktioner. :)Jag bara älskar det här klippet, varje gång jag ser det blir jag så glad. 
Men som sagt, det är inte konstigt att han går runt och pratar i telefon hela tiden. Lilla hämapan!

Han härmar allt nu, varenda liten rörelse och ofta försöker han härma ord med. Han kan säga en massa ord nu, bland annat mamma, pappa, bil, brum, tut tut, tack, nej, där, titta, lampa och sen kommer jag inte ihåg mer bara för det.
Men han säger titta däää och såna meningar. Pekar på det han vill att man ska säga eller hämta. Han är väldigt medveten, förstår vad man säger och säger man hämta ex en bil så går han in i sitt rum och hämtar det och kommer tillbaka. 
Han minns vart filmen Bilar ligger och där pekar han ofta och vill se, eller sätter på tvn själv. Bilar är hans älsklingsfilm och alla bilar överhuvudtaget älskar han. Brum bum bum är hans favoritord.
Han älskar fåret Shaun med, han kan kolla på det hur länge som helst och varje gång intosången spelar skiner han upp som en sol!

Var inte alls meningen att jag skulle skriva om Love nu men det gör ju inget. Blir ett litet kom-ihåg till mej själv senare!

//Johanna

Jobbhelgen är över

Publicerad 2010-10-31 22:47:01 i Vardagen,

Nej när man jobbar hela helgen blir det ingen tid över till att blogga ordentligt, speciellt inte när man pluggar på kvällarna med. Suck, men är snart med sista inlämningsuppgiften i Etiken. Synd bara att nästa kurs början imorgon och det är en 200 poängs kurs som ska vara klar på 7 veckor.. Ett kursbrev i veckan, måste verkligen se till att inte hamna efter! 

Idag var det barnbasar på Rosvalla, första gången jag missar det sen jag blev gravid. Men eftersom jag har världens bästa mamma så gick hon åt mig, släpade med sin min lillasyster gjorde hon med. Hon kom hit med två kassar med jätte fina kläder, två par vinterskor och ett par gympaskor, allt för 230 kr! Hur bra som helst, tack mamma! <3

Imorgon är jag ledig, ska träffa massa fina vänner så det ser jag verkligen fram emot!
Men just nu längtar jag mest efter sängen, är så trött. 

//Johanna

Och nej, bilden i inlägget under har inte ...

Publicerad 2010-10-30 23:42:10 i Vardagen,

Och nej, bilden i inlägget under har inte ett dugg med texten att göra. Hittade en bild på mej i klänning från när jag och tjejerna var ute i september. Inte varje dag jag har klänning precis så var ju tvungen att fota det ovanliga med min värdelösa mobilkamera! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela