SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Hinner inte med

Publicerad 2010-11-29 21:50:24 i Vardagen,

Hej och tack för mig.
Nej inte riktigt men har inte tid, lust eller motivation till att blogga just nu. 
Har inget att skriva om då dagarna består av jobb, plugg och leka och gosa med Love.

Bloggen känns just nu mer som ett tvång och det vill jag inte, vill skriva för att det är roligt. Jag vill inte känna mig tvungen att uppdatera bara för att.
Love är väldigt, väldigt mammig just nu och går och drar i mig hela, hela tiden. Så lugna stunder är det ont om och då jag pluggar i en rasande fart just nu är orken inte så stor.

Har inte ens plockat upp adventsljusstakarna än och det säger en del om hur efter jag är just nu, hinner inte ens med hemma. 
Men älskar egentligen att blogga så återkommer när jag får lust och när jag har tid att fota och lägga in det i datorn igen. Tills dess ska jag reda upp och komma ifatt här hemma!

Nu är det hög tid att sätta fart igen, ska göra frukost tills imorgon, duscha och sova innan det är dags att stiga upp imorgon igen för att slänga över Love till dagis och sen jobba 7-16!

Kram på er alla!
//Johanna

Lördagen!

Publicerad 2010-11-27 22:04:41 i Vardagen,

Jag och Love har haft en lugn dag med massa gos och lek. Vi startade dagen vid 7,30 vilket är en alldeles perfekt tid! Pappa Rickard har sovit mest hela dagen då han har sin extremt tråkiga jobb-helg, blä för den.
Vi började morgonen med frukost, Disneydags och sen gick vi ut en stund. Love gillar inte att vara ute nu, han vill bara gå där det är plogat, snön är mest märklig och han vill inte leka eller direkt åka pulka. Han roar sig med att g runt och säga "heeei" och vinka till alla vi möter. Så söt och alla skiner upp och hälsar tillbaka, hihi.

Mamma och Josefin kom förbi för att jag skulle sätta dit bilbarnstolen i bilen då Love ska åka dit 6,45 imorgon bitti för jag jobbar och Rickard sover (han jobbar natt för den som inte vet det). Love blev överlycklig och trodde att han skulle få åka bil. Han blev så himla, himla ledsen när mamma satte sig i bilen och åkte utan honom. Han skrek helt hysteriskt och sprang hulkande efter bilen sen, mitt mamma hjärta knäcktes lite. :(
Men imorgon får han åka bil, då kommer han bli jätte glad!


Mina pojkar vid middagsbordet, blev kycklingsnitzel och potatis i ugn. Vi äter så mycket kyckling hemma att vi snart kommer gro vingar alla tre. ;)

Stjärnorna Rickard köpte igår som vi har i vardagsrumsfönstret, så fina så!

Köpte dessa på nya stället på Gumsbacken igår för 199 kr, varma och höga det gillas. Men dragkedjan åkte ner hela tiden ute, lite irriterande..

Rickard och hans mamma var och handlade igår och när de kom hem så lämnade Christel av en påse med godsaker med. Var jätte gott, speciellt de rundare kakorna... :D 
Tack så mycket!

Vi har inte satt upp alla ljusstakar och stjärnor än, anledningen är att vi inte hittade de i förrådet. Men ringde mamma som vet allt och hon visste även detta, hon hade lagt allt sånt i en låda i byrån. Det sa hon såklart men mitt minne är icke-existerande. Nu står det typ fem kartonger framför så det blev inget nu, får leta fram det imorgon eller måndag om det inte hinns innan.

Tänk att det är advent redan imorgon, inte klokt!

//Johanna

Love 1,5

Publicerad 2010-11-27 13:09:46 i ♥ Love ♥,

Idag blir våran fantastiska Love 1,5 år!
Tänk att det är hela 18 månader sedan han kom till världen, tiden går alldeles för fort..

Han är så himla fin, kan så mycket och är en klok men busig unge.
Imorse så lekte vi i hans rum och jag slängde slängpussar åt honom, då gjorde han likadant och sen kom han och tryckte sin hand mot min mun. Så himla gulligt.
Men det han gjorde senare var ännu sötare, vi skulle gå ut och jag satt på golvet i hallen och var irriterad för att jag inte hittade hans halskrage. Då kom Love och strök sin hand mot min kind som för att säga att det löser sig, åhh vad jag smälte. Sen borrade han in sitt huvud i mitt och strök mig på kinden igen.
Mammas underbara, underbara älskling!


Love 1,5 dygn.

Love 1,5 år.

Mamma älskar dig av hela sitt hjärta!

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela