SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Arnö

Publicerad 2010-06-30 22:21:07 i Vardagen,

Jag och Love har varit nere på Arnö idag för att se till att mina syskonbarn skötte sej, vilket dom såklart gjorde!
Alla tre (med Love inräknad) skötte sej, Love somnade så snällt så i deras soffa och sov 1,5 timme vilket var ett bra betyg för soffan! ;) 


Hemma innan vi åkte, klättrade upp och satte sej för att leka jätte länge, gick sen ner lugnt och fint utan problem Sötnos!

Moa och Love gungar.

Fina, fina Moa!

Lyckades utfodra alla, ett poäng till mej!


Skrattar åt buskusinen Moa!

Sover så sött.

//Johanna

Videor

Publicerad 2010-06-29 16:41:41 i ♥ Love ♥,


Love går lite i vardagsrummet, men varning för att han skriker massa i början! Han ville inte riktigt vara med, gick mycket längre när vi inte filmade, såklart.. Här tar han några fler steg.Bara måste lägga upp den här igen, såå härligt och vad liten han var! 5 månader var han här!

Hoppas att han samarbetar lite mer så vi kan filma ordentligt när han går, han tappade orken igår när vi tog fram kameran. 

//Johanna

Stolta föräldrar!

Publicerad 2010-06-28 22:56:50 i ♥ Love ♥,

Har just pluggat klart, äntligen klar med ett arbete och kan nu återgå till att kolla på tv på kvällarna när Love lagt sej. Fast det inte riktigt om jag vill det, gillar på ett sätt att sitta och plugga och känna att man gör det vettigt på kvällarna. Tur att jag har ett prov att se fram emot snart. ;) 

Idag var vi ute på öppna förskolan uppe på Franciscus där dom har det ute i lekparken på somrarna, vi har ensamma där jag och Love! Men det var mysigt det med, bara älskar den parken. Min kära vän Maria kom och gjorde oss sällskap och vi var uppe hos henne sen och jag kärade ner mej i deras nya, inglasade balkong. Vill haaaa!
Tog bilder men har inte haft tid och lägga in dom.

Men nu till det roligaste, Love gick genom hela vardagsrummet idag! 
Jag hade bytt blöja på honom och ställde sen ner honom i vardagsrummet och han gick några steg, stod och gungade med knäna och bestämde sej sen för att han hade balans och gick sen hur bra som helst och utan problem och ställde sej vid bordet. Jag och Rickard blev helt chockade jag och snyftade, såklart.. Sen såg Love jätte lycklig och kissade ner hela mattan, hahaha. Unge, men vi var så glada att det inte gjorde ett skit. :P 
Han gick flera gånger till sen, så duktig och vi är galet stolta! 
Filmade men som jag skrev ovan, har inte hunnit lagt in nåt men den som väntar på nåt gott... ;) 

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela