SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Jahanähäjoho

Publicerad 2010-12-29 23:15:34 i Vardagen,

Usch vad dålig jag blivit på att blogga.
Har slappat till ordentligt och har liksom glömt bort bloggen lite, insåg att det kanske inte alltid är så roligt att skriva allt. Ska nog börja låsa lite inlägg som bara jag eller några få får läsa, kanske, får se.

Men det händer inte så mycket just nu, vi har senaste dagarna lekt med Sophia & Noah och igår med Eveliten & Embla. Har bilder i min mobil men tydligen hoppas inte de automatiskt in i datorn, vilket skit.. ;)

Äh har inte så mycket att säga, Rickard jobbar, Love sover men krånglar lite, jag ska hänga lite tvätt och sen sova. Kanske ska på stan imorgon med mamma och Josefin men får väl se vilket humör Love är på.. 

Ha det så bra alla därute.
Lovar att det snart bli bättre uppdateringar och mer bilder, märker att man tar mycket mindre kort nu när det är kallt och trist. Var samma sak förra vintern.

Fick förresten hem H&Ms vårkatalog idag och inte alls bra, vill ha vår och varmt nu. Vill gå i linne och kjol nu, inte täckbyxor, snowjogging och varm jacka, blä!

//Johanna

Kommentarer

Postat av: farmor

Publicerad 2010-12-30 07:03:11

Ja det vore inte så dumt med lite sol och värme

börjar nog tröttna på den här kylan

Postat av: Amanda

Publicerad 2010-12-30 09:54:15

Tack för tele nummer! Har nyss förstått att jag bara ska ha praktik i tre veckor och alltså ska börja den 17 i stället för den 10 januari. Tydligen så på NTI.Hur var det för dig, hade du också arbeten och skolgrejer på julafton? NTI är ju så trevliga på det sättet att de inte bryr sig om helgdagar ;PKul att Love har draken :) Signe har nyss börjat komma över skräcken inför trollet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela