SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Pyssel på dagis

Publicerad 2010-12-30 23:43:35 i Vardagen,

Bilder från när jag och Love julpysslade på Loves avdelning på dagis den 20:e december. Love målade det röda på tomten och jag gjorde huvudet. Finaste tomten vi har hemma nu. <3
Nästa år blir det på det igen och då kanske han tycker att det är lite roligare och vill pyssla lite mer, nu ville han mest kleta överallt och äta färgen. 

Jag, Love, mamma och Josefin var en sväng på stan idag, Love tyckte väl att det var sådär och fick ett härligt litet utbrott mitt på Nyckeln när han inte fick som han ville. Men efter världens godaste pannkakor (som det slutade med att jag åt upp och han min toast) så blev han nöjd och somnade sen sött.

Har nu försökt plugga men är så okoncentrerad, suck. Men är snart klar med kursbrevet, alltid nåt. 

Nu blir det till att hoppa i sängen, imorgon tänkte jag släpa ut Love för att leka lite och sen blir det städa lite innan vi ska gå till Emil för nyårsfirande!

//Johanna

Jahanähäjoho

Publicerad 2010-12-29 23:15:34 i Vardagen,

Usch vad dålig jag blivit på att blogga.
Har slappat till ordentligt och har liksom glömt bort bloggen lite, insåg att det kanske inte alltid är så roligt att skriva allt. Ska nog börja låsa lite inlägg som bara jag eller några få får läsa, kanske, får se.

Men det händer inte så mycket just nu, vi har senaste dagarna lekt med Sophia & Noah och igår med Eveliten & Embla. Har bilder i min mobil men tydligen hoppas inte de automatiskt in i datorn, vilket skit.. ;)

Äh har inte så mycket att säga, Rickard jobbar, Love sover men krånglar lite, jag ska hänga lite tvätt och sen sova. Kanske ska på stan imorgon med mamma och Josefin men får väl se vilket humör Love är på.. 

Ha det så bra alla därute.
Lovar att det snart bli bättre uppdateringar och mer bilder, märker att man tar mycket mindre kort nu när det är kallt och trist. Var samma sak förra vintern.

Fick förresten hem H&Ms vårkatalog idag och inte alls bra, vill ha vår och varmt nu. Vill gå i linne och kjol nu, inte täckbyxor, snowjogging och varm jacka, blä!

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela