SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Rubrik?

Publicerad 2010-08-31 22:01:45 i Vardagen,

Ännu en inskolningsdag är över för min del, gick jätte bra. Det verkar vara bra, trevlig personal och kunder. Kommer nog bli fin fint! :D 
Imorgon jobbar jag 7-16 och Love ska vara på dagis 6,30-15 då Rickard sover och förväntas vakna ca 14 eller något sånt. Bättre Love är på dagis lite längre så Rickard slipper vakna upp stressad. 

Känns sådär att släpa upp Love för att stressa till dagis och jobb, konstigt. Men det ska nog gå bra, det måste gå bra rättare sagt! Men det kommer nog ta ett tag innan vi kommer in i det hela, med lämning, hämtning på dagis, jobb och allt sånt.
Nu behöver jag nog i och för sig inte släpa upp Love då han vaknar 5,30 typ varje dag och idag la Rickard honom strax efter 19 med flit men ändå. I vanliga fall ligger vi och drar oss en stund! 

Nu ska jag göra mackor till imorgon och sen ta en varm, varm dusch. Fy fan vad jag fryser, huuu,

//Johanna

Hittade boken

Publicerad 2010-08-31 07:51:37 i Vardagen,

Rickard kom hem imorse, har jobbat inatt, och hittade min kursbok direkt. På ett ställe jag letat på flera gånger, sur jag blir.. Men får väl skylla på att jag var trött och att man blir "blind" när man letar efter en sak, man ser inte ordentligt.
Men nu har jag den och kan börja plugga i alla fall!

Lider lite med Rickard som ska sova nu, det är någon slambil eller liknande utanför som låter massa, brummar och för liv. Hoppas han kan sova ändå!
Jag och Love ska äta frukost och sen gå ner till Sofia, trevligt!

//Johanna

En undran till alla i och runt Nyköping.

Publicerad 2010-08-30 21:54:27 i Vardagen,

En undran till alla som bor i Nyköpingstraken;

Ifall ni hade möjligheten att få hem färska frallor någon morgon i veckan, antagligen lördag eller söndag, hem till eran ytterdörr. Vore det intressant? 
Vore det värt att betala 4-5 kr per fralla?


Ifall intresset existerar i vår lilla stad är det mycket möjligt att inom en snar framtid kunna beställa färska frallor till frukost, vore inte helt fel en söndag morgon att få hemkört till dörren/porten! :) 

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela