SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Valborg

Publicerad 2010-04-30 22:42:06 i Vardagen,

Valborg är det tydligen idag, har missat/struntat i det helt. 
Vi har nog aldrig varit iväg och kollat på nån brasa och inte i år heller. 
Jag är genomförkyld och har varit i flera dagar, vaknade upp imorse och kunde inte prata till Rickards stora glädje.. Hehe. Love har haft lite feber idag och varit gnälligare än vanligt men sova på eftermiddagen skulle han minsann inte! 

Annars har det varit lugnt senaste dagarna, har inte hänt så mycket.
Love tog två steg mot mej igår men han vågar inte riktigt försöka helt själv. Han har börjat släppa taget när han står upp så han står utan att hålla i sej, nåt han blir stadigare och stadigare på. Men lite feg är han allt, han är rädd för att ramla. Men känns skönt får då tar han allt i sin egen takt och slår sej förhoppningsvis inte så mycket.

Har fått mitt schema för nästa vecka, jobbar ju nu i maj. Jobbar mån-tor och lör nästa vecka och ungefär likadant veckan efter det med. Liiite skillnad mot dom senaste 16 månaderna. =P

Ha en bra helg! 
//Johanna

Nitro

Publicerad 2010-04-27 20:32:42 i Vardagen,Denna vagn är nu våran, en Emmaljunga Nitro färg Silver Check!
Jag och Rickard lämnade Love hemma med min lillasyster och for iväg tillsammans med Rickards mamma till Norrköping och Babyproffsen. Som tur var hade dom några färger inne att välja på och efter lite diskussion så blev det den vilket jag verkligen inte ångrar! Riktigt snygg, snyggare i verkligheten än på bild.
Har provkört till Ica i Stenkulla och allt verkar kanon hittills, Love satt bra, körde i gräs vilket gick jätte bra och dra den upp och ner för trappor var inga problem.
Dessutom gick sittdelen till den gamla Emmaljungan att klicka i, vilket betyder att liggdelen med kommer passa! Det är ju helt perfekt, den är så snygg (svart och brun) och då behöver vi inte bekymra oss om att skaffa en ny sån! =D 

Efter babyproffsen åkte vi till Ingelsta men hittade inget roligt, blev lite käk på McDonalds istället. Sen åkte vi hem till Josefin och Love igen, allt hade gått jätte bra vilket såklart känns kanon! Har nästan aldrig lämnat honom förr..

Tack Josefin och Christel för hjälpen idag! 

Bilden är från emmaljunga.se

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela