SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

snart fest

Publicerad 2009-01-31 15:35:56 i Vardagen,

Ska snart åka till Cilla i okle, massa kändisar där. Sandra, Sofi, Andreas, Sofia och såklart Cilla mm. Johanna och Eve med såklart, ska snart gå hem till Johanna och träffa dom. Ska bara fixa det sista. :D 

Ska bli skoj att träffa lite folk, var ju inte igår. :P 

Ha en trevlig kväll! //Johanna

stan

Publicerad 2009-01-30 23:44:02 i Vardagen,

Idag har jag, Johanna, Evelina och såklart Embla varit på stan. Ujuj vad jobbigt det var att gå till stan och första svängen. Hade så satans ont i ryggen. Var ingen trevlig människa förs vi satt ner och fikade på Coffee House by George. Efter det piggnade jag till!

Köpte en ny bh på Lindex och två små bodisar på rean. =) 

Köpte massa bra kläder på Gina Tricot, kan typ itne ha några av mina kläder. Typ inga av mina övertröjor går igen över magen, suck. Och alla linnen och t-shirtar åker upp hela tiden. Så köpte tre stycken längre tröjor. klänningar typ, som man kan ha läänge. Och den stor, lång stickad tröja som man kan ha när man går ut med Ninja när det blir lite varmare. Allt det gick på 246 kr, tre klänningar och stickade tröjan, äälskar rea! :D 

 

Efter staden var vi slut allihopa och gick hem till Eve och fikade. Åt massa mazariner, älskar mazariner. Hehe. Gick hem sen och slappade, åt toast, kollade på Lets Dance och nyss spelade jag och Rickard Mario Cart på Wii. Jag vann en omgång, han en och och oavgjord. Man kan säga att vi är lika bra i det. :P 

Nu sova, imorgon fest. Skoj! Har köpt alkoholfri jordgubbsvin, fiin flaska. Hoppas den är god! =)

GodNatt // Johanna

Ikea

Publicerad 2009-01-28 23:32:07 i Vardagen,

Idag har vi varit på Ikea, jag, mamma och Rickard. Det var skoj, man hittar alltid massa man inte visste att man behövde. Hehe. 

Köpte ett laptopstöd så att jag kan ha dator i knät utan problem, sitter mest i soffan med datorn och kan inte luta mej framåt längre. 

Köpte en rullvagn till badrummet eftersom vi har så lite förvaring redan nu, fullt överallt och när lillskiten kommer sen kommer det behövas ännu mer plats. Så tyckte det var lika bra att köpa redan nu, perfekt att lägga blöjor och så på och är den ivägen är det bara att rulla iväg den. =) 

Blev en liten söt mobil till Liten med, att ha över skötbädden i badrummet. :D 

Annars blev det mest småskit, inget större och vettigt. Men bra-och-ha-saker.

Åt pizzabuffe på Pizza Hut sen, gott! Och gick en sväng på MediaMarket. Sen blev det hemfärd där jag typ somnade. Blev så jäkla trött!

 

Sen har vi inte gjort mycket, typ slappat. Kollar på film, Definitely, Maybe hette den. Romantiskt komedi, den var bra, lite seg med söt!

Nu är det sovdags, imorgon ska jag göra ingenting. Känns bra! =) 

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela